Expositie 'Spiegeling' in Weefhuis

Nieuws

ZAANDIJK - Het Weefhuis presenteert in het weekend van 27 en 28 september de tentoonstelling 'Spiegeling'. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze expositie in Zaandijk te bezoeken.
De zes kunstenaars Jos Dijkman, Nora Hooijer, Marieke Hunze, Joost van der Krogt, Marlies Rekers en Liesbeth Sevenhuijsen tonen in Het Weefhuis hun werk. De grote verscheidenheid aan stijlen, onder andere impressionisme en abstractie, beelden en schilderijen kan de tentoonstelling voor de bezoeker extra interessant maken. Ter afsluiting vindt zondag 28 september vanaf 16.00 uur een feestelijke finissage plaats.
Tijdens het gehele weekend van de tentoonstelling kunnen geïnteresseerden korte video’s bekijken die enkele van de deelnemende kunstenaars tijdens hun werk in het atelier laten zien. De geportretteerde kunstenaars zijn zelf aanwezig. Voor een voorproefje van wat er tijdens de 'Spiegeling' te zien is, kunnen belangstellenden afbeeldingen bekijken via de site van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl/de-onafhankelijken-2.