Plantenmedium maakt contact met overleden kamerplanten tijdens uitzending van Zaanradio voor Artzaanstad.
Plantenmedium maakt contact met overleden kamerplanten tijdens uitzending van Zaanradio voor Artzaanstad. ((Foto: Denkbeelden))

Paranormaal plantenmedium komt weer naar Zaandam

ZAANDAM - Speciaal voor KunstEiland komen - op uitnodiging van het kunstproject De Zielige Plant - het plantenmedium Dieuw Daams (Amsterdam) en Groen Geluk (Wormerveer) naar Zaandam. In 2014 bracht het medium al eens een werkbezoek aan Artzaanstad. Ze is opnieuw bereid gevonden contact te leggen met overleden planten van de bewoners van Zaaneiland en alle bezoekers van het culturele evenement.

De receptie van Spaander aan Badhuisweg 1 is zaterdag 14 en zondag 15 september ingericht als ruimte voor channeling en plantartsenpraktijk. Liefhebbers van huiselijk groen en andere nieuwsgierigen worden door mevrouw Daams in contact gebracht met hun overleden kamerplanten en krijgen mogelijk advies vanuit het hiernamaals. Plantarts Romy de Boer van Groen Geluk houdt - voor de mensen die niet zoveel hebben met het paranormale - zondag tussen 13.00 en 17.00 uur spreekuur voor huis-tuin-en-keukenkwaaltjes van hun groene huisgenoten. Volg De Zielige Plant op Facebook. Het volledige programma van KunstEiland staat op www.kunsteiland.nl

Yvette van der Does
Meer berichten