Na afloop wacht warme chocolademelk. (Foto: aangeleverd)

Tiende kerstlichtjes avondwandeling

ZAANSTREEK –Voor de tiende keer organiseert Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes in de maand december een kerstlichtjes avondwandeling van acht km.

Traditiegetrouw doen vele wandelaars van binnen en buiten de Zaanstreek, wel of niet voorzien van lichtjes, mee aan deze avondwandeling en maken het geheel een uniek jaarlijks gebeuren. Lid of geen lid, iedereen is van harte welkom.

Op vrijdag 20 december gaat de wandeling van start vanuit buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. Inschrijving vanaf 18.15 uur. Deelnemers ontvangen twee consumptiemunten voor koffie, thee, glühwein, of een ander drankje naar keuze. Deelname voor DLL-leden is € 2,00, Bondsleden € 3,00 en voor niet-leden € 4,00.

De gezamenlijke start is om 19.00 uur. De wandeling is binnen de grenzen van Koog aan de Zaan en Zaandijk. Onderweg is er een korte pauze voor een gratis bekertje warme chocolademelk en een sneetje Duivekater.

Muziek na afloop

Na afloop van de wandeling is er een gezellig samenzijn in de grote zaal van buurtcentrum De Vuister onder het genot van een stukje muziek, een (gratis) hapje, een drankje op eigen kosten of middels de verkregen consumptiemunt.

Zie verder www.wsvdelaatsteloodjes.nl.

Meer berichten