(Foto: Michel Schermer Facebook Wormerveer)

ZaanbochtRun 2020 in aantocht

WORMERVEER - De datum 17 mei 2020 komt dichter en dichterbij. Dan zal de tweede editie van de ZaanbochtRun gehouden worden. Hoe staat het eigenlijk met de lopers van de eerste editie uit 2019? Zijn er al ontwikkelingen die maken dat je er ook in 2020 beslist bij moet zijn?

Op de dag van de tweede editie van de ZaanbochtRun bestaat het programma uit drie loopafstanden. Voor de kids is er een speciale afstand gemaakt van precies een mijl (1,6 km). Alle overige lopers kunnen kiezen uit de 5 km of de 10 km. De eerste start van de dag zal de Kidsrun zijn om 11.00 uur. De tweede start is de 5 km om 11.30 uur en tenslotte zal de 10 km om 12.20 uur worden weggeschoten.

Inschrijven

Net als tijdens de 2019 Run zal ook nu de After Party plaatshebben in Batavia 1894. Heel toevallig zal er die 17e mei ook het Saense Bokketochie dit etablissement aandoen. Daar mogen de ZaanbochtRun lopers niet bij ontbreken! Het grote circus dat INSCHRIJVEN heet is inmiddels voorzichtig gestart. De animo groeit per dag. Wees er snel bij. Dat kan www.zaanbochtrun.nl Ook bedrijventeams kunnen meedoen. Voor vragen over bedrijventeams neemt de ondernemer contact op via info@zaanbochtrun.nl.

Meer berichten