Wie weet wat er met kat Cheeta is gebeurd?

Algemeen
Afbeelding
Cheeta in betere tijden...

ZAANDAM – De verdwijning van kat Cheeta in de omgeving van de Pharus in Zaandam roept vraagtekens op bij twee gezinnen uit die buurt. Wie weet wat er is gebeurd met het beestje?

De redactie kreeg deze melding van een lid van de families: ‘Op 21 februari is onze kat Cheeta meegenomen de flat Pharus in. Zo zou ze van vijfde verdieping zijn gegooid en overleden. Bewoners hebben de kat gehoord en naar beneden zien gaan. Dat zou in de buurt van de twee woningen, links van de ingang Zuid aan straatkant, bij de parkeerplaats moeten zijn gebeurd.’

Ook wordt gezocht naar degene die gezien heeft dat de kat op 21 februari een woning/de flat werd ingenomen en een melding heeft gemaakt. “Bewoners hebben Cheeta beneden zien liggen en aangetroffen en toen is er melding gemaakt dat er een (gewonde?) kat lag. Want we proberen te weten te komen hoe lang kat daar lag, hoe laat en in welke staat”, vraagt het baasje zich af.

De verontruste kateigenaar (naam bekend bij de redactie) is ten einde raad en zoekt naar mensen die iets gezien hebben. Of weten dat de (gewonde) kat misschien meegenomen is een woning in. De eigenaar laat nog weten: ‘Cheeta is honderd procent zeker meegenomen.”

Er is aangifte gedaan aldus onze bron. Wie heeft Cheeta meegenomen de Pharus in? Het gaat om een zwart-wit gevlekte poes. Alle tips zijn welkom. Reacties zijn welkom en kunnen via het bericht op de Facebookpagina van Rodi Zaanstad. Degenen die de oproep hebben gedaan, lezen mee.