Goodwill-actie: Oma’s Stoofaal voor bewoners Torenerf

Algemeen
Ouderwets lekker, stoofaal! Smaakt ook in de zomer heerlijk.
Ouderwets lekker, stoofaal! Smaakt ook in de zomer heerlijk. (Foto: aangeleverd)

WORMER – Het is smikkelen en smullen voor de bewoners van Zorgcirkel Torenerf in Wormer. Want dinsdag 2 juni, derde Pinksterdag krijgen alle bewoners een portie ouderwets lekker stoofaal. 

“Om onze ouderen een hart onder de riem te steken doneren wij als Werkhoven Visserijbedrijf & De Stoofaalspecialiste uit Jisp maar liefst 220 portieverpakkingen Oma’s Stoofaal ® aan de senioren van Torenerf", aldus de initiatiefnemers.

“Aangezien onze export en onze levering aan de horeca op dit moment compleet door het Covid 19 virus stilligt. wilden we een mooi gebaar maken naar onze ouderen in de samenleving. Deze mensen verdienen het om verwend te worden in deze rare omstandigheden”, vertellen Arnold Werkhoven (beroepsbinnenvisser) en stoofaal-specialiste Marianne van Veen. 

Uitdagingen

Maar voordat de stoofaal op het bord lag, moest het duo wel wat uitdagingen trotseren. “Zo zat het weer zat niet mee, bleven de vangsten uit en moesten we uiteraard de stoofaal nog bereiden. Het had nog wel wat voeten in de aarde om de verpakkingen op tijd klaar te krijgen. Maar met wat extra hulp, slaagde de actie toch."

Oma’s Stoofaal werd als portieverpakking kant en klaar geleverd, inclusief saus en zo verpakt dat de lekkernij alleen nog in water opgewarmd hoeft te worden.

 “Oma’s Stoofaal® is inmiddels een geregistreerd merk en exclusief verkrijgbaar bij ons. Kijk voor meer informatie op www.stoofaal.nl”, zegt Marianne van Veen.