Eenakter Glad IJs komt naar de Bullekerk

Algemeen
Afbeelding
(‘Glad IJs’ wordt gespeeld door actrice Jhanna Houweling, samen met Wivineke van Groningen (Foto: Han Ernest))

ZAANDAM – ‘Glad IJs’ wordt gespeeld door actrice Jhanna Houweling, samen met Wivineke van Groningen. De voorstelling gaat over de wijsheid in pacht denken te hebben en hoe dat zich verhoudt tot de praktijk. De eenakter komt zondag 16 augustus naar de Bullekerk, Westzijde 75.

Een psychiater in gesprek met haar cliënte? Er klopt iets niet. Gaandeweg neemt het gesprek een verrassende wending. Als u nieuwsgierig bent en het kaf van het koren kunt scheiden, krijgt u inzicht in de kern der dingen. Begeeft u zich daarmee op glad ijs? Raakt u verstrikt in de meest recente, haast niet te bevatten wetenschappelijke ingewikkeldheden? Of valt u ten prooi aan een hoogstaand staaltje zeer rijkelijke fantasie?

Ach, wat maakt het uit…..als het beestje maar een naam heeft. Maar wat is het beestje, en wat is de naam? Niets is wat het lijkt. U zult een verrassende middag hebben.

GTST

Jhanna Houweling is een Nederlands actrice. Ze acteerde in onder andere ‘Goede tijden, slechte tijden’, ‘Goudkust’ en ‘Oppassen!’. De in Westbeemster woonachtige actrice Wivineke van Groningen was in 2015 te zien in ‘Goede tijden, slechte tijden. Vanaf 2017 vertolkte ze de rol van koningin Wilhelmina in de musical ‘Soldaat van Oranje’.

Tickets

Aanvang 15.00 uur. Tickets à 15 euro verkrijgbaar via www.bullekerk.nl

Afbeelding