Vrijwilligers Podium de Flux krijgen wijkwaardering

Nieuws
Vrijwilligers blij met hun wijkwaardering. (Foto: Podium de Flux)
Vrijwilligers blij met hun wijkwaardering. (Foto: Podium de Flux) rodi.nl

ZAANDAM - Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Podium de Flux. Ze draaien de gehele productie, van begin tot eind. Denk hierbij aan de verkoop van de tickets aan de deur, het verkopen van de drankjes, fotografie, videografie, licht- en geluidstechniek. Podium de Flux heeft momenteel meer dan vijftig vrijwilligers en Zaankanters voor Elkaar gaf hen onlangs een erkenning.
Zaankanters voor Elkaar zet regelmatig vrijwilligers in het zonnetje door ze een wijkwaardering te geven. Onlangs kwam de organisatie langs in De Flux. "Ik waardeer het enorm dat we deze erkenning gekregen hebben", laat vrijwilligerscoördinator Herman Helsloot weten. "Onze vrijwilligers zijn heel erg belangrijk voor ons. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van de productie. Het is goed om te weten dat het harde werk van de vrijwilligers ook bij externe partijen opvalt."
Wie ook vrijwilliger bij Podium de Flux wil worden, kan per e-mail, via herman@podiumdeflux.nl contact opnemen met Herman Helsloot. Op www.podiumdeflux.nl is meer informatie over het vrijwilligerswerk in de Flux te vinden.