Startup Zaanstreek opnieuw van start

Nieuws

ZAANSTREEK - Na een succesvol eerste jaar is het platform Startup Zaanstreek opnieuw van start gegaan. Startups met een innovatief product of dienst en die opzoek zijn naar funding kunnen zich weer aanmelden voor het Startup programma.


Alle aanmeldingen voor het Startup programma zijn woensdag 28 juni en 5 juli welkom op de twee netwerk- en selectiedagen in de Zaanstreek. Een twee daags programma waar op één dag de verschillende vormen van financiering, de 'pitchdek' en 'onepager' worden behandeld. Thuis kan de deelnemer vervolgens de pitch oefenen met een video. Op dag 2 wordt er gespeeddate met CEO’s, investeerders en ambtenaren van overheden.

Heeft de startup de selectiedagen goed doorstaan? Dan maakt de startup kans om geselecteerd te worden voor de Prepare Your Startup Academy, die in september plaatsvindt. Dit is een accelerator van drie les- en kennismakingsdagen over de eerste 'financial close'. Deze academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de Netwerk & Selectie dagen als de Prepare Your Startup Academy zijn belangrijk onderdelen van het selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitchen de startups hun idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt woensdag 22 november gestreden om een plek in de grote finale-avond in Haarlem waar men een interessante geldprijs kan winnen. Kijk voor informatie op www.startopzaanstreekk.nl