Bert Visscher Hij wordt vanzelf moe (reprise)

ZAANDAM – Visscher stort zich er weer vol in: op veler verzoek komt Bert Visscher nogmaals met de hilarische voorstelling 'Hij wordt vanzelf moe' naar Zaandam. Iedereen die de voorstelling in mei vorig seizoen heeft gemist, of nog een keer wil zien, kan op dinsdag 15 of woensdag 16 oktober opnieuw genieten van deze show in het Zaantheater.

Bert Visscher doet al jaren z'n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo neemt hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur probeert hij te redden wat eigenlijk niet meer te redden is. Maar Bert zal het nooit leren, want opnieuw dreigt de puinhoop.

In deze one-man-show hoort u verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom? Bert laat het er nu wel bij zitten zult u misschien denken. Maar nee hoor, hij stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers, met je gezicht richting de zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, u moet maar zo denken: als alles, echt alles op je afkomt, rijdt u waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

Zoals u van Bert Visscher gewend bent, krijgt u met deze voorstelling een heerlijke avond chaos-cabaret voorgeschoteld.

'Hij wordt vanzelf moe' begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 25,85, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.

Meer berichten