Campingbeheerder Ciska Bakker levert haar lege flessen in voor donatie aan De Buurtcamping Agathepark.
Campingbeheerder Ciska Bakker levert haar lege flessen in voor donatie aan De Buurtcamping Agathepark. ((Foto: Yvette van der Does))

Statiegeld voor je eigen buren

  Cultuur

KROMMENIE – Voor het tweede seizoen van De Buurtcamping Agathepark in Krommenie helpt de Supercoop aan de Heiligeweg mee als sponsor met een statiegeldactie. Statiegeldflessen kunnen worden ingeleverd bij deze supermarkt, maar kunnen ook aan huis worden opgehaald door de vrijwilligers van De Buurtcamping. De actie loopt door tot 30 september.

Bij elk fles die klanten inleveren verdubbelt de supermarkt het bedrag. Met dit geld steunt de Supercoop de camping om zo de sociale doelstelling voor dit jaar te kunnen behalen: een gezellig betaalbaar kampeerweekend verzorgen voor Krommeniërs, jong en oud, om elkaar als buurtgenoten beter te leren kennen, want samen op een veld staan en buiten logeren schept een band en tenslotte geldt nog steeds 'beter een goede buur dan een verre vriend'

Wie in Krommenie woont mag natuurlijk na het doneren ook zelf een plekje op de camping reserveren of gezellig overdag langs te komen in het weekend van . Dus druk eens op de doneerknop voor dit goede doel. Kijk voor meer informatie op www. agathepark.debuurtcamping.nl of bel beheerder Cisca Bakker, tel.: 06 57795101. Ook bellen met dit nummer voor het laten ophalen van de lege flessen. De Buurtcamping Agathepark heeft ook een Facebookpagina: De Buurtcamping Agathepark.

Yvette van der Does
Meer berichten