Foto: a4dzaanstreek

Inschrijving Avondvierdaagse Zaanstad geopend

REGIO - Wandelaars opgelet: de avondvierdaagse in Zaanstad vindt maandag 20 tot en met donderdag 23 mei plaats. "We zijn alweer aan de derde maand van 2019 toe. De organisatie van de Avondvierdaagse heeft inmiddels alweer diverse vergaderingen achter de rug. De route's zijn gemaakt en moeten alleen nog worden nagelopen en op papier worden gezet", aldus de organisatoren Henrietta Hartog, Arno van den Haven en René Bloemberg.

Na het proeflopen gaan zij de route's online zetten, waarna deelnemers ze kunnen downloaden. Ook gaan de organisatoren gpx-bestanden plaatsen als ze bijvoorbeeld de route via een tablet of smartphone willen volgen. De startlocaties voor 2019 zijn ook gelijkgebleven:

De eerste avond Postduivenvereniging De Koerier, Noordsterweg 10 in Wormerveer;
De tweede avond Clubhuis t.t.m. Simpson, Wezelstraat 15 Koog a/d Zaan;
De derde avond Clubgebouw v.v. RCZ, Dr. Scholtenweg Zaandam;
De vierde avond Clubgebouw A.V. Zaanland, J.A. Laanplein 5 Zaandam.

Vanaf vrijdag 15 maart is het mogelijk om digitaal in te schrijven via de website. Dit kan via een groepsexcelformulier. Deelnemers krijgen dan na betaling het startnummer opgestuurd. Meer informatie is te vinden op: www.a4dzaanstreek.nl. Inschrijven kan ook dinsdag 2 april van 19.00 tot en met 20.00 uur bij Budovereniging Hikari aan Panneroodstraat 1 in Zaandam. "Heeft u zelf nog vragen aan- of opmerkingen, laat het ons dan weten. Mochten er ontwikkelingen
zijn, dan word u per e-mail en via Facebook op de hoogte gebracht", aldus Henrietta, Arno en René.

Ze hebben er opnieuw zin in. "Vele sponsors zijn ons weer trouw gebleven en ook dit jaar zullen alle wandelaars weer worden voorzien van eten en drinken langs de route. Op de laatste wandeldag gaan we vanaf het William Pont-eiland om 20.00 uur de laatste 2 kilometer gezamenlijk vertrekken onder begeleiding van muziek en vaandeldragers. Na de finish kunnen deelnemers hun medaille en diploma ophalen. Tevens hebben we voor iedereen nog een verrassing in petto."

Meer berichten