FCZSW Talentendagen in Zaandam.
FCZSW Talentendagen in Zaandam. ((Foto: aangeleverd))

Jeugdzaalvoetbal talentendagen in Zaandam

ZAANDAM - Zaalvoetbalvereniging FCZSW verzorgt op vrijdag 10,17 en 24 mei een zaalvoetbal talentendag/toernooi voor jeugdspelers die zijn geboren in 2010-2009(JO11), 2007 of 2008(JO13). Iedereen kan gratis meedoen. De deelnemers hoeven geen lid van FCZSW of andere clubs te zijn. Wel is de intentie om spelers te selecteren die later (in competitie verband) volgend seizoen vanaf september in KNVB competitieverband willen komen zaa...lvoetballen. De club biedt tevens de mogelijkheid om naast de JO11 en JO13 teams een KNVB JO15, JO17 en/of JO19 in te schrijven.

Belangstellenden kunnen zich nu per team of individueel op inschrijven. De organisatie zorgt voor de teamindeling die ter plekke wordt gedaan.
De zaalvoetballers moeten zelf voor kleding en schoenen (zonder zwarte zool) zorgen. Er mag niet met buitenschoenen in de zaal worden gespeeld.

De spelers beginnen om 16.30 en eindigen om 18:00 uur in de ' interne 'Piet Maas sporthal op het complex van tv Zaansport/ sc Hercules-Zaandam op het Kuilpad 1F in Zaandam. Daar is ook kleedgelegenheid. De deelnemers spelen een aantal korte wedstrijden in de sporthal. Daar kunnen de ouders het spel vanuit de kantine en de lounge volgen. Inschrijven is mogelijk per e-mail via: info@fczsw.nl.
Zaalvoetbalvereniging FCZSW vraagt de deelnemers wel om hun naam en geboortedatum door te geven. Tips, vragen of suggesties? Whatsappen kan ook naar 06-53334163.

Yvette van der Does
Meer berichten