Vrijwilligers worden verrast met taart voor hun goede zorgen voor de patienten in het ZMC.
Vrijwilligers worden verrast met taart voor hun goede zorgen voor de patienten in het ZMC. (Foto: Junior Kamer Zaanstreek)

Vrijwilligers ZMC in het zonnetje gezet

ZAANDAM - Leden van de Junior Kamer Zaanstreek (JKZ) hebben in samenwerking met het Zaans Medisch Centrum de vrijwilligers van het ziekenhuis in het zonnetje gezet. Met veel enthousiasme werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet en beloond met een heerlijk stuk taart, dat werd verzorgd door Bakkerij Lex Brakenhoff uit Assendelft.

Dit symbolische gebaar is een startschot voor het grote evenement dat zondag 30 juni aanstaande gaat plaatsvinden. De Zaanse Zwem Challenge bij de Zaanse Schans. Daar schreven wij eerder over in het Zaans Stadsblad van vorige week en beloofd een spektakel te water te worden.

Bedrag ophalen

Met het organiseren van dit grote lokale evenement hoopt de kamer een zo hoog mogelijk bedrag op te halen in de buurt van 5000 euro. Het bedrag wordt geschonken aan een buitenspeelhuis voor kinderen van het ZMC.

Over JKZ

JKZ is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende jonge mensen. Deze is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland. De Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van de Junior Chamber International (JCI): een wereldwijde organisatie die dezelfde doelstelling nastreeft.
Ben jij die ondernemer en bruggenbouwer tussen 25 en 40 jaar? Steek je graag de handen uit de mouwen voor een goed doel en leer jij graag door met anderen samen te werken? Meld je dan aan via info@jkz.nl.

Opgeven en meer informatie over de Zaanse Zwem Challenge kan ook via info@jkz.nl


Yvette van der Does
Meer berichten