(Foto: Sven van der Vlugt)

Oversluiten? Overwegen!

  Bedrijf in Beeld

ZAANSTREEK - "Je hebt al een tijdje een huis. En een hypotheek. Door de jaren heen kunnen er dingen veranderd zijn die je woonwensen beïnvloeden. Nieuwe baan, gezin, verbouwplannen, erfenis of scheiding. Het kan ook zijn dat je versneld wilt aflossen, of juist lagere maandlasten wilt. Misschien loopt je rentevaste periode bijna af."

Overzicht

"Of je zou graag profiteren van de historisch lage hypotheekrente. Allemaal prima redenen om te overwegen je hypotheek over te sluiten. Je zal niet de enige zijn die graag lagere maandlasten wil of juist de hypotheek wil aanpassen aan de veranderde wensen. Wel of niet oversluiten? De Hypotheker biedt overzicht, inzicht en uitkomst."

Oversluitcheck

"Op hypotheker.nl/oversluiten vind je een handige oversluitcheck. Komt daaruit dat oversluiten voor jou een goed idee is, dan laten we je in een persoonlijk advies graag zien wat je nieuwe hypotheeklasten worden. Wij hebben contact met bijna alle geldverstrekkers en verzekeraars, dus je weet zéker dat je het scherpste aanbod krijgt."

Maandlasten lager

"Oversluiten een hoop gedoe? Niet als je het samen met ons regelt. We nemen je alle rompslomp uit handen. Maak een afspraak en kom langs! Wie weet zijn ook jouw maandlasten binnenkort een stuk lager", vertelt Udo Schaap van De Hypotheker Zaanstad.

Meer weten?

Meer weten? Bel dan met De Hypotheker Zaanstad, telefoon 075 - 6555777.

Meer berichten