Een artist impressie van hoe de nieuwe Westzaanse wijk eruit komt te zien.
Een artist impressie van hoe de nieuwe Westzaanse wijk eruit komt te zien. (Artist impressie)

Start online verkoop woningen De Molenaer fase 2 in Westzaan

  Bedrijf in Beeld

WESTZAAN - De verkoop van de woningen in nieuwbouwplan De Molenaer Fase 2 in Westzaan gaat van start. Deze nieuwe wijk bestaat uit 26 woningen in verschillende typen. De verkoop en online inschrijving start op 30 maart. Inschrijven kan tot maandag 6 april om 17.00 uur. Op 8 april worden de woningen, na loting door de notaris, toegewezen.

De woningen aan het Zuideinde passen volledig binnen de historische context van de Zaanstreek, met puntdaken, traditionele Zaanse kleuren en gebruik van hout aan de buitenzijde. De wijk doet denken aan het verleden, maar de voorzieningen in de woningen en de materialen zijn modern en van hoogwaardige kwaliteit.

Aanpassen

"Overal rondom De Molenaer is water en heel veel groen. Hier woon je landelijk, maar tegelijk dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt om prettig te kunnen leven. Als je je tuin aan het water hebt, kun je vanuit je huis met je boot een stuk gaan varen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Nog een voordeel: via diverse opties kun je je woning nog aanpassen aan je eigen woonwensen. De woonoppervlaktes varieren van 114 m2 tot 148 m2. De koopsommen van de woningen in fase 2 liggen tussen de €337.500 v.o.n. (tussenwoning) en €665.000 v.o.n. (geschakelde vrijstaande woning). De woningen in Fase 1 zijn inmiddels allemaal opgeleverd en bewoond", laat Makelaar Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs weten.

Rust en ruimte

Voor wie niet bekend is met de Zaanstreek voegt de verkopende partij nog toe: "In Westzaan heb je alle rust en ruimte om te wonen, werken en volop te genieten van de prachtige Oudhollandse natuur. De omgeving van het dorp bestaat uit oudhollandse dorpjes, slingerende weggetjes, monumentale stolpboerderijen, molens, vaarten en een uitgestrekt groen polderlandschap. Daarachter het door sloten en vaarten doorsneden veengebied. Het oude slagenlandschap leent zich prima voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Westzaan ligt in het zuidelijk deel van Zaanstad en loopt van onder Wormerveer tot aan de oude zeedijk langs het Noordzeekanaal. Op fietsafstand ligt het centrum van Zaandam."

Meer informatie

Projectwebsite: www.nieuwbouw-zaanstreek.nl/de-molenaer. De makelaar is Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs te Zaandam zaandam@krk.nl. De aannemer Kuin BV, https://www.kuinbv.nl/

Meer berichten