Fritz-Berger kampeerwinkel nu bij Kampeer met Sfeer

Partnerbijdrage
Volop kampeerartikelen!
Volop kampeerartikelen! (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - “Even voorstellen: wij zijn Mark en Anita van Kampeer met Sfeer. Wij zijn sinds begin 2017 actief met gebruikte caravans en campers in Dirkshorn, tegenover 5-sterrencamping De Bongerd.”

“Wij verkopen met name gebruikte caravans en campers in bemiddeling van onze klanten. Er is keuze uit circa 24 caravans en 12 campers. Daarnaast hebben wij een kleine werkplaats voor garantie en kleine herstelwerkzaamheden. Sinds maart 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met Fritz Berger waardoor onze winkel op een professionele wijze is vernieuwd en vergroot tot ruim 500 vierkante meter. Zo is er keuze uit (voor)tenten, luifels, slaapzakken, tafels en stoelen, barbecues, servies, televisies, inbouwverlichting, zonnepanelen, caravanmovers, verwarming. Plus vervangingsartikelen voor de caravan.”

“De prijsstelling is aantrekkelijker en de service staat op een hoger niveau, mede doordat de kwaliteit van de producten hoogstaand is. De garantie bij alle winkels in Europa wordt verstrekt met de Fritz Berger Voordeelkaart, zonder het tonen van een kassabon. Fritz Berger is een franchiseorganisatie uit Duitsland met honderd winkels in heel Europa. De caravans en campers staan buiten tentoongesteld; er staan nog slechts enkele modellen, omdat de verkoop van caravans dit voorjaar erg hard ging door de ontwikkelingen rond het coronavirus. Wilt u stoppen met kamperen? Wij kopen uw caravan of camper graag!”

Catalogus

De kampeerwinkel is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. “Tevens hebben wij voor elke bezoeker een gratis kampeercatalogus klaarliggen met ruim 500 pagina’s kampeerplezier. Ook kunnen wij u een gratis Berger voordeelkaart aanbieden, waarbij u automatisch bonuspunten spaart bij aankoop van uw kampeerartikelen, kunt ruilen zonder kassabon, een verlengde retourtermijn van 100 dagen heeft en als eerste wordt geïnformeerd over onze actuele acties. De catalogus is ook te vinden op www.kampeermetsfeer.nl en www.fritz-berger.de. 

“Mocht u één of meerdere artikelen willen bestellen, dan leveren wij dit gratis, vanaf € 1,- en in overleg op elke zondag of maandag (met uitzondering van de feestdagen) binnen Noord-Holland inclusief Texel.”