Te land, ter Zaan en in de lucht

  Nieuws

ZAANDAM - Gebaseerd op het legendarische Tv-programma Te land, ter zee en in de lucht (onderdeel Tobbedansen) is ditmaal de Zaan het decor van een nieuw evenement voor zowel particulieren als bedrijven. Dit vindt plaats op 24 augustus 2014 bij het Zaan-eiland in het centrum van Zaandam.
Te land, ter Zaan en in de lucht wordt door de stichting Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek georganiseerd. Zij wil met het evenement een spektakel in de Zaan neerzetten en tevens een positieve bijdrage leveren aan het goede doel.
Al jarenlang zorgt de Junior Kamer Zaanstreek, door het organiseren van evenementen, voor donaties aan een scala van goede doelen. Enkele voorbeelden zijn: een speeltuin in het Zaans Medisch Centrum, een paard voor Manege De Blijde Ruiters, en financiële bijdragen aan De Voedselbank, de Poelboerderij, Stichting Doe een Wens en de Kledingbank. Dit jaar gaat de opbrengst van het evenement naar Blijf Groep Zaanstreek.
Ieder jaar zijn 200.000 Nederlanders slachtoffer van ernstig huiselijk geweld. Geen enkele andere vorm van geweld komt zó vaak voor. De maatschappelijke en persoonlijke gevolgen zijn enorm. Ook voor kinderen: zij zijn vaak de (stille) getuigen. Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen en biedt hulp aan alle betrokkenen: slachtoffers, getuigen, plegers en kinderen.
Te land, ter Zaan en in de lucht is volledig afhankelijk van giften en sponsoring van particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen zich hiermee op een positieve manier profileren in de regio en het goede doel steunen. Fiscaal is sponsoring interessant omdat sponsorbijdragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn.
Naast het vergroten van de naamsbekendheid door alle uitlatingen en reclame rondom het evenement, kan een sponsor ook gebruik maken van de VIP-faciliteiten en men de gelegenheid om relaties hiervoor uit te nodigen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: aan de ene kant levert de sponsoring een bijdrage aan het goede doel op en aan de andere kant is de sponsoring goed voor de naamsbekendheid van het bedrijf.
Meer informatie en contactgegevens staan op de website www.terzaan.nl.

Meer berichten