Zaanstad zoekt juweeltjes

  Nieuws
Impressie van de talentenjacht. (Foto: Evenementencommissie Wilhelminapark)
Impressie van de talentenjacht. (Foto: Evenementencommissie Wilhelminapark) (rodi.nl)

ZAANDAM - De evenementencommissie van het Wilhelminapark houdt, in samenwerking met FluXus, een talentenjacht voor amateurzangers, -dansers en -muzikanten in de leeftijd van 6 tot 60(). Deze talentenjacht 'Zaanse juweeltjes' vindt in vier muziekkoepels verdeeld over de Zaanstreek plaats, te beginnen zondag 27 mei in het Wilhelminapark in Wormerveer.
De organisatie is op zoek naar zangers, dansers en muzikanten die, alleen of met een groep, met de talentenjacht mee willen doen. Bij voldoende aanmeldingen zijn er vier voorrondes: zondag 27 mei in het Wilhelminapark in Wormerveer, zondag 3 juni in het Agathepark in Krommenie, zondag 17 juni op de Gedempte Gracht in Zaandam en zondag 1 juli in het Koogerpark in Koog aan de Zaan.
De jury, bestaande uit onder meer zangeres Jeannine la Rose en zanger Frank Nicolas, beoordeelt de kandidaten. De nummers een en twee van elke voorronde gaan door naar de finale, zondag 15 juli in het Wilhelminapark. Als finaleprijs is er een optreden van de drie winnaars tijdens een speciale juweeltjesvoorstelling.
Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Zaanse juweeltjes. Aanmelden kan per e-mail via: via zaansejuweeltjes@gmail.com, vóór zondag 13 mei. Deelname en toegang zijn gratis.

Meer berichten