Musicalklassen van Theater MUS presenteren zich

  Nieuws
Theater MUS in actie. (Foto: FluXus)
Theater MUS in actie. (Foto: FluXus) (rodi.nl)

ZAANDAM - Theater MUS heeft Bij FluXus met alle musicalklassen aan verschillende voorstellingen gewerkt. Zondag 24 juni kunnen mensen genieten van 'De Kikkerprins (maar dan anders)' en 'De Wolf en de 7 Meiden' in de Verkadezaal van FluXus. Zondag 1 juli zijn alle drie de musicals te zien in de Verkadezaal van FluXus.
De musical De Kikkerprins (maar dan anders) is zondag 24 juni tweemaal te zien in de Verkadezaal van FluXus, om 11.00 en om 13.30 uur. Zondag 1 juli is het stuk nogmaals in de Verkadezaal, om 11.30 uur. De entree is 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de toegang gratis.
De Wolf en de 7 Meiden is zondag 24 juni tweemaal te zien in de Verkadezaal, om 16.00 en om 19.00 uur. Zondag 1 juli is De Wolf en de 7 Meiden nogmaals in de Verkadezaal om 15.00 uur. De entree is 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de toegang gratis.
Het adres van het Zaantheater is Nicolaasstraat 3 in Zaandam. De Verkadezaal van FluXus is Westzijde 148 in Zaandam. Meer informatie over de lessen en voorstellingen van MUS bij FluXus is te vinden op: www.fluxus.nl en www.theatermus.nl. Alle informatie over het Jongerentheaterfestival en het Zaantheater staat op: www.zaantheater.nl.

Meer berichten