Gratis buttons voor liefde

  Nieuws
Ook bij lingeriewinkel Belles Dentelles aan de Zuiderhoofdstraat 2b krijgen klanten een liefdesbutton. (Instagram: bellesdentelles/Foto: Yvette van der Does)
Ook bij lingeriewinkel Belles Dentelles aan de Zuiderhoofdstraat 2b krijgen klanten een liefdesbutton. (Instagram: bellesdentelles/Foto: Yvette van der Does) (rodi.nl)

KROMMENIE - Dit jaar wordt de liefde gevierd in de aanloop naar de 'Summer of Love' editie van Festival BouleVaart met het verspreiden van gratis flowerpowerbuttons. Wie lokaal gaat winkelen kan zomaar de vrolijke 'Peace and Love' buttons tegenkomen bij de kassa van de winkels in Zaanstad-Noord.
Krommenie was en is een ondernemend dorp met een grote sociale betrokkenheid. Festival BouleVaart is daar een mooi resultaat van. Op dit festival werken alleen concullega's. Meerdere schilders, diverse sportbedrijven, horecazaken, ze staan gebroederlijk naast elkaar - ze roepen nog net niet de hele dag 'love and peace'! Hierdoor kwam de organisatie op het idee voor een 'Summer of Love' editie. "Dit evenement houden we voor en met elkaar. Het is alweer de vierde editie en het wordt steeds beter, groter en gezelliger. We willen met het flowerpowerthema en in de aanloop naar zondag 17 juni alvast de liefde voor Festival BouleVaart verspreiden!"
Wie gaat winkelen in Zaanstad-Noord kan in de winkels van de ondernemers die deelnemen aan het festival - zoals Aad Brakenhoff in Assendelft en Sijt Buijs, Belles Dentelles, Primera, Johan en Sedat in Krommenie - gratis kleurrijke hippiebuttons aantreffen. Wie iets bij deze winkels iets koopt krijgt één gratis opgespeld. Leuk om ze allemaal te sparen en daarmee de liefde te delen en de blits te maken. Festival BouleVaart vindt plaats van 12.00 tot 21.00 uur aan, in en langs de Nauernasche Vaart.
Kijk voor het programma van Festival BouleVaart op www.boulevaartkrommenie.nl

Meer berichten