Verbinding en zomerliefde aan de Vaart - Festivalseizoen Zaanstad-Noord in volle gang

  Nieuws
Festival BouleVaart. (Foto: Sans Serif vormgevers)
Festival BouleVaart. (Foto: Sans Serif vormgevers) (rodi.nl)

KROMMENIE - De liefde, de liefde, is er iets mooier dan de liefde? 'Summer of Love' is zondag 17 juni het thema van BouleVaart - het festival langs, in en op de Nauernasche Vaart in Krommenie. Haal zwierige kleren uit de kast en zoek dat gekke brilletje op en kom van 12.00 tot 21.00 uur genieten van kunst en cultuur uit de regio.

Door organisatie BouleVaart Festival
"BouleVaart belooft mooier, hipper, blijer en gezelliger te worden dan ooit. Als je vanaf de Vaartbrug aankomt kun je meteen meedoen aan het zwemmen, roeien en varen. Je kunt hier je familie of vrienden uitdagen voor een heen en weertje. Sowieso kan iedereen op expeditie langs de Noordervaartdijk. We hopen dat ons festival iedereen een onvergetelijke zomerdag mag bezorgen. We bieden met 'Summer of Love' een podium aan (startende) ondernemers, sportverenigingen en maatschappelijke instanties die vanuit allerlei invalshoeken graag laten zien waar ze voor staan en wat ze in huis hebben."

Muziekliefhebbers

"Muziekliefhebbers kunnen zich ook goed vermaken bij de twee podia - en neem vooral oude elpee's mee, deze kunnen daar ter plekke gedraaid worden. De Muziek is 'Back to the sixties en seventies, groovy. Sjansen en dansen kan op elke vierkante meter van het festivalterrein. Troubadours, hippies en andere creaturen bevolken het terrein en verrassen op hun eigen wijze het publiek. Voor het Hollandse repertoire is er een meezingconcert in de Vermaning aan de Noorderhoofdstraat. Shopaholics komen aan hun trekken in de flowerpowerkoopgoot die al begint aan de vaart en doorloopt over het Vlaarterrein tot aan de Vermaningsstraat. Smulpapen kunnen na afloop rond 21.00 uur rollend naar huis na het snoepen bij de diverse foodtrucks. Cultuur is er in alle soorten en vormen, en wie een beetje sip is of zich zorgen maakt, kan terecht bij de lokale hulpverleningsinstanties. Er zijn specialisten op het elk gebied van de gezondheidszorg. En kom kennis maken met de andere ondernemers.zoals: schilders, vormgevers en ontwerpers, autospecialisten, scholen. Kijk op de website van BouleVaart Festival voor alle deelnemers.
Attracties


Voor kinderen zijn attracties en leuke plekken om te knutselen, spelen en snoepen. De Vaderdagextraatjes zijn 'het bezoekje aan de barbier uit Krommenie' en de verkoelende drankjes bij een van de buitenbarren. Festival BouleVaart is bij uitstek de plek voor 'Krommenieuwers' om nieuwe vrienden te maken, nieuwe buren te ontmoeten of verliefd te worden. Voor diegene die gewoon willen luieren: plof neer bij allerlei plekken - in of uit de zon en kijk rond en geniet van de flanerende mensen.
Was Babbels Live voor jou een reünie en vloog de tijd? Bij Festival BouleVaart wordt het feest voorgezet. BouleVaart wil een feest van verbinding zijn waar de liefde blijft stromen als het water in de vaart! De toegang tot het terrein is gratis.
Kijk voor het volledige programma op www.boulevaartkrommenie.nl en volg de laatste nieuwtjes via de Facebook pagina.

Meer berichten