Inschrijving Rockschool voor Senioren gestart

  Nieuws
Zangeres Milja tijdens haar optreden. (Foto: Hans Schoo Photography)
Zangeres Milja tijdens haar optreden. (Foto: Hans Schoo Photography) (rodi.nl)

ZAANDAM - Altijd al in een band willen spelen of zingen? Wel de ambitie, een droom of altijd al op het wensenlijstje, maar nog geen medebandleden of spullen? De Rockschool voor Senioren brengt mensen bij elkaar die graag samen muziek maken met leeftijdgenoten, gek zijn op gezelligheid en samenwerken onder leiding van een muziek- en zangcoach naar een eigen optreden.
Dit is te realiseren door mee te doen aan onze rockschool voor vijftigplussers. De rockschool heeft groepen op de maandagen en woensdagen in de middag of avond. De lessen starten maandag 3 en zondag 5 september, in Podium De Flux aan Zuiderkerkstraat 2 in Zaandam, inschrijving op volgorde van binnenkomst. wees er dus snel bij! De Rockschool voor Senioren beschikt over een locatie voor de repetities met een complete back-line en zanginstallatie. De groepen worden ondersteund door ervaren muzikanten die de muziek en een zang coachen. Zij helpen om een pop/rock repertoire neer te zetten voor de optredens met een eigen groep/band.
Er is aanbod op elk niveau, voor bestaande bands of individuele personen. Bij interesse stuur een mail naar: senioren.rockschool@gmail.com.

Meer berichten