Open avond zaalvoetbalvereniging FCZSW

  Nieuws
De open dag vindt plaats in Sporthal Trias. (Foto: RK/Rodi Media)
De open dag vindt plaats in Sporthal Trias. (Foto: RK/Rodi Media) (rodi.nl)

KROMMENIE - Zaalvoetbalvereniging FCZSW uit Zaanstad houdt vrijdagavond 24 augustus haar jaarlijkse open avond en het daaraan gekoppelde kickofftoernooi voor eigen teams. De locatie is sporthal Trias in Krommenie, waar de club uit Assendelft ook veel van haar wedstrijden afwerkt.
FCZSW geeft vrijdagavond 24 augustus van 19.30 tot 21.00 uur een kijkje in de eigen keuken. Teams van de club gaan in minitoernooivorm tegen elkaar spelen, zodat bezoekers een beeld kunnen krijgen van de diverse niveaus binnen de vereniging. Bovendien presenteert FCZSW die avond haar nieuwe tenue en naamsponsor. De zaalvoetbalvereniging, die in 2005 is opgericht, staat voor sportiviteit, respect en gezelligheid. Bij de club kunnen belangstellenden zowel recreatief, alsmede prestatiegericht komen zaalvoetballen. Ook in het seizoen 2018-2019 speelt de vereniging in de KNVB- en de lokale KZZ-competitie.
Het Trias-horecaplein op de eerste verdieping is die avond gewoon geopend en ligt midden tussen de diverse sportzalen. Het plein is bereikbaar via de hoofdingang van sportcentrum Trias. Wie interesse heeft gekregen om lid te worden bij FCZSW, kan tijdens of na de open dag met bestuursleden en spelers van de club in contact komen. Voor meer informatie over de vereniging kunnen mensen e-mailen naar info@fczsw.nl of de website www.fczsw.nl raadplegen. Sporthal Trias bevindt zich schuin tegenover station Krommenie-Assendelft op Saendelverlaan 2 in Krommenie.

Meer berichten