Volleybalinstuiftrainingen bij VV Zaanstad

  Nieuws
In een serie van tien lessen leert trainster Larissa Joffer deelnemers basisvaardigheden als bovenhands spelen, onderhands passen en smashen. (Foto: Eric Visch)
In een serie van tien lessen leert trainster Larissa Joffer deelnemers basisvaardigheden als bovenhands spelen, onderhands passen en smashen. (Foto: Eric Visch) (rodi.nl)

ZAANDAM - Ook leren volleyballen? Wie vroeger op school gevolleybald heeft en het leuk lijkt om weer te beginnen kan het oppakken door mee te doen aan de instuiftrainingen bij Volleybalvereniging Zaanstad.

In een serie van tien lessen leert trainster Larissa Joffer deelnemers basisvaardigheden als bovenhands spelen, onderhands passen en smashen. Larissa speelt zelf competitie bij Zaanstad en was één van de trainsters bij het School Stars Volleybalproject. De instuiftrainingen bestaan uit een serie van tien lessen van anderhalf uur op de woensdagavond in sporthal Zaanlands-West. Het start zondag 17 oktober om 19.00 uur. Meer informatie en aanmelden kan via per e-mail via: instuif@vvzaanstad.nl. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten