Zangdag wereldmuziek in Wormerveer

  Nieuws

WORMERVEER - Kantado Festivalo houdt zondag 18 november haar tweede zangdag wereldmuziek bij De Knapzak in Wormerveer. Deze dag kunnen deelnemers in drie workshoprondes een aantal meerstemmige liederen aanleren.

Na afloop van deze workshoprondes volgt de vierde ronde: drankje, nazit en doorzingen van bekend Kantado Festivalo-repertoire. Het team van Kantado Festivalo leidt de zangdagen. Hetty Kienhuis is de dirigent en speelt gitaar. Guus Hendriks speelt accordeon en Wim de Goede ondersteunt zangpartijen en speelt contrabas.
Zangers en zangeressen met koorervaring zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Wie daarnaast een instrument bespeelt, kan in overleg meespelen. De zangdagen beginnen om 10.30 uur. De workshops sluiten om 16.00 uur. Voor de afterparty kiest Kantado Festivalo liederen die mensen snel kunnen meezingen. Het repertoire bestaat uit liederen uit Oost-Europa, Afrika, Israël, West-Europa, Zuid-Amerika.
Vooraf aanmelden is gewenst, in verband met het aantal liedboeken. De prijs bedraagt 17,50 euro inclusief koffie en thee. Bezoekers dienen zelf hun lunch mee te nemen. Meer informatie is te vinden op de website: www.hettykienhuis.nl/muziek/zangworkshops. Aanmelden kan per e-mail, via: info@wimdegoede.nl of via tel.: 06-12025767. De locatie van de activiteit is De Knapzak, Noordeinde 18 in Wormerveer.

Meer berichten