De Sluis koppelt nieuwkomers en werkgevers tijdens Meet&Eat

  Nieuws

ZAANDAM - In centrum voor (taal)ontmoeting De Sluis zetten Zaankanters en nieuwkomers zich samen in voor een betere en snellere integratie. Donderdag 22 november om 18.00 uur ontmoeten nieuwkomers en werkgevers elkaar in restaurant Bab Touma tijdens de Meet&Eat. Het doel: een groter netwerk, meeloopdag, stage of werk creëren.

De Sluis verzorgt samen met NewBees een Meet&Eat, gesponsord door Rotary Zaanstad. Uitgenodigde nieuwkomers spreken goed Nederlands, zijn enorm gemotiveerd en klaar om aan het werk te gaan. Vertegenwoordigers van gemeente Zaanstad zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen, evenals werkgevers die al nieuwkomers in dienst hebben. Het wordt een avond van ontmoetingen, netwerken, pitches en interviews, en heerlijk eten!
Heeft u als Zaanse werkgever interesse in deze avond? Mail dan voor 19 november naar vrijwilligersdesluis@gmail.com. Het diner wordt verzorgd door Syrisch restaurant Bab Touma. Er is beperkt plek. De kosten bedragen 30 per persoon inclusief welkomstdrankje. Hiermee wordt ook een deel van de kosten voor een nieuwkomer gedekt. Restaurant Bab Touma is gevestigd aan Dam 32 in Zaandam.


Door Sarah Angenent

Meer berichten