Sportieve match: Zaanse Uitdaging ondersteunt Choku Gym

  Nieuws
De dakhelden van firma Patina uit Beverwijk brengt geheel vrijwillig dakbekleding aan. (Foto: aangeleverd)
De dakhelden van firma Patina uit Beverwijk brengt geheel vrijwillig dakbekleding aan. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZAANDAM - Het team van de Zaanse Uitdaging is op eigen initiatief in gesprek gegaan met Ivan Nikolov van Choku Gym. Al bijna 40 jaar vervult Choku Gym een onmisbare functie in de wijk Poelenburg. Het antwoord op de vraag hoe Choku Gym het beste geholpen kan worden was duidelijk: de dakbedekking van de sportschool was in zeer slechte staat en het toegangspad had onderhoud nodig.
Nico van Braam, voorzitter van de Zaanse Uitdaging, heeft zijn netwerk ingezet om deze match te kunnen realiseren. Daardoor heeft de firma Patina uit Beverwijk hun dakhelden geheel vrijwillig naar Zaandam gestuurd om nieuwe dakbedekking aan te brengen. En de firma Sturm, infra-aannemer uit Zaandam, heeft de trottoirtegels van het toegangspad weer strak gelegd. Een maatschappelijke samenwerking om trots op te zijn!
De Zaanse Uitdaging koppelt vragen van maatschappelijke initiatieven met gesloten beurs aan aanbod van het bedrijfsleven. De gekapitaliseerde waarde van deze twee matches samen is 2.000 euro. Zie ook: www.zaanseuitdaging.nl

Meer berichten