Winterlichtjeswandeling in Krommeniedijk

  Nieuws
De kerk van Krommeniedijk. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)
De kerk van Krommeniedijk. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media) (rodi.nl)

KROMMENIEDIJK - Dorpshuis De Horn en de kerk van Krommeniedijk verzorgen zaterdag 22 december gezamenlijk een winterlichtjeswandeling.

Tussen 17.30 en 19.00 uur start de wandeling met een welkomstdrankje op Uitweg 104. Hier kunnen deelnemers een bonnenboekje kopen waarmee ze langs de route allerlei drankjes en hapjes kunnen krijgen. De wandeling gaat tot aan de kerk en op de terugweg kunnen de wandelaars in het dorpshuis nog even gezellig napraten. De route wordt opgeluisterd door verschillende muziek- en zanggroepen. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten onderweg.
De organisatie raadt deelnemers aan zo veel mogelijk lopend of op de fiets naar Krommeniedijk te komen, want parkeren is lastig. Bovendien willen ze deze avond zo weinig mogelijk auto’s in het dorp. Strippenkaarten kosten na reservering 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Reserveren is sterk aan te raden, want alleen dan kunnen deelnemers ervan verzekerd zijn dat ze ook alle hapjes en drankjes krijgen. Reserveren kan tot en met zaterdag 15 december via kerkvankrommeniedijk@live.nl of door een briefje in de bus te gooien op Krommeniedijk 30. Daarbij dienen mensen even hun naam, adres, telefoonnummer en het aantal volwassenen en kinderen te melden. Dan liggen de bonnenboekjes zaterdag 22 december voor hen klaar. “Wandel gezellig mee en zorg dat u zelf feestelijk verlicht bent”, aldus de organisatie.

Meer berichten