Politie houdt auto-inbreker aan bij Regentesselaan en zoekt getuigen

Politie
De melder beldde de politie naar aanleiding van glasgerinkel in de omgeving van de Regentesselaan in Rijswijk.
De melder beldde de politie naar aanleiding van glasgerinkel in de omgeving van de Regentesselaan in Rijswijk. (Foto: Google Maps)

In de nacht van donderdag 2 februari op vrijdag 3 februari heeft het basisteam van de Politie Rijswijk een man aangehouden die verdacht wordt van meerdere auto-inbraken. De politie zoekt nu getuigen.

Die nacht hoorde iemand glasgerinkel in de buurt van de Regentesselaan. Diegene belde de politie, die ter plaatse kwam. Agenten zagen in de omgeving een verdachte wegfietsen en gingen achter hem aan. Ze maakten gebruik van een stroomstootwapen om hem aan te houden. Daarna constateerden zij dat in de omgeving meerdere auto’s waren opengebroken. In de tas van de verdachte zaten verschillende auto-onderdelen.

Oproep

De politie doet nu een oproep naar getuigen. Wie getuige is geweest van een auto-inbraak in de buurt van de Regentesselaan, of een opengebroken auto heeft, wordt gevraagd zich zo snel mogelijk te melden via 0900-8844 onder vermelding van het proces-verbaal nummer PL15002023034817.