Schager compliment voor Kees van der Putten

Nieuws
Compliment Kees van der Putten.
Compliment Kees van der Putten. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

WARMENHUIZEN - Wethouder Puck de Nijs-Visser reikte zaterdag 20 april het Schager Compliment uit aan de heer Kees van der Putten uit Warmenhuizen. Dat zal gebeurde tijdens de DINTO Dday op Sportpark de Doorbraak.

Kees van der Putten heeft 30 jaar lang belangeloos en vrijwillig de organisatie rondom de wedstrijden en trainingen van DINTO verzorgd. Hij maakte voor de wedstrijden en trainingen alle volleybalvelden speelklaar. Hij was ook het eerste aanspreekpunt en de gastheer namens DINTO. Als er problemen waren, reparaties verricht moesten of er was extra hulp nodig dan was Kees er om dit op te lossen. Voor de jeugd van DINTO was Kees voor de trainingen het eerste contact. Voor de Dames 1 is zijn inzet van belang geweest, hij ontzorgde ze en regelde dat wat ze nodig hadden om goed te kunnen presteren. De dames 1 spelen inmiddels in de super divisie.

Van de Harmonie DSV heeft Kees van der Putten in 2023 afscheid genomen. Hij is bij DSV 35 jaar spelend lid geweest. Hij speelde daar de zware bariton en later de Bes-bas. Kees van der Putten heeft een grote bijdrage geleverd, in die 35 jaar, aan het voortbestaan van DSV

Voor voetbalvereniging VIOS-W meer dan 30 jaar zich ingezet. Iedereen kent hem, hij kent iedereen. Hij heeft nooit een officiële functie gehad, maar zijn hun gewicht in goud waard geweest voor VIOS-W.

Het bestuur van VIOS-W, DSV en DINTO en sportend Warmenhuizen hebben Kees van der Putten voorgedragen voor het Schager Compliment. Ze vonden het tijd om hem door het gemeentebestuur te laten bedanken.