Paal Tien wint Korpskampioenschappen Kolven

Nieuws
Hulde voor de dames.
Hulde voor de dames. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBRUG/WIERINGERWAARD - In een opmerkelijke vertoning van vaardigheid en vastberadenheid, triomfeerde de dameskolfclub Paal Tien uit Sint Maartensbrug bij de recent gehouden Korpskampioenschappen Kolven in De Oude School te Wieringerwaard. De club kijkt er naar uit om nieuwe leden te verwelkomen.

Met slechts vier leden had Paal Tien een kleine maar vastberaden afvaardiging. De dames Anneke Molenaar, Marrie Schuur en Janny Schuur vormden een geducht team dat de competitie betrad met een indrukwekkend totaal van 255 wedstrijdpunten. Deze dames, die altijd paraat staan en met rust en vastberadenheid hun spel spelen, vertoonden een uitzonderlijke prestatie tijdens de finale.

Anneke Molenaar wist een score van 111 punten te behalen, terwijl Marrie Schuur en Janny Schuur respectievelijk 88 en 85 punten verzamelden. Hun gezamenlijke inzet en vaardigheid brachten hun totale score op een verbluffende 366 punten, waarmee ze de eerste plaats veroverden in het Korpskampioenschappen toernooi.

Nieuwe leden

Naast hun overwinning willen de leden van Paal Tien ook graag hun passie voor de kolfsport delen en nieuwe leden verwelkomen. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de wekelijkse oefensessies, die plaatsvinden op dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur in Dorpshuis Uijtkijk te Sint Maartensbrug. Voor vragen neem je contact op via paaltien@kolfbond.nl. Ze leggen je graag meer uit over de sport.

Kom jij een keer langs bij de oefenavond?