Dubbel sportplezier in Schagen: Peuter Run en Scholierenveldloop

Sport
Klaar voor de Scholierenveldloop Schagen 2024?
Klaar voor de Scholierenveldloop Schagen 2024? (Foto: Team Sportservice)

SCHAGEN - Team Sportservice Noordkop organiseert woensdag 13 maart - in samenwerking met atletiekvereniging TAS´82 - de nieuwste editie van de Scholierenveldloop op de atletiekbaan van TAS´82 in Schagen. Dit jaar staat in het teken van het jongste kind, met een speciale focus op kinderen van twee tot vier jaar. Er is namelijk een bijzondere ochtend gepland waarbij zij de kans krijgen om deel te nemen aan een gave run.

Om 10:00 uur heten zij de kleinsten welkom op de atletiekbaan, waar ze om 10:10 uur starten met een gezamenlijke warming-up. Om 10:20 uur klinkt het startschot en gaan de kleintjes met hun eigen loopfietsjes of rennend het parcours van 400 meter af, natuurlijk onder luid gejuich van het publiek. Het is een mooie gelegenheid voor ouders en verzorgers om hun peuters te zien stralen en te genieten van hun eerste stappen op de atletiekbaan. Deze leuke en sportieve activiteit staat dan ook garant voor plezier en gezelligheid, zowel voor de jonge deelnemers als hun families.

De Scholierenveldloop

De reguliere Scholierenveldloop start  14:30 uur. Deze is bedoeld  voor kinderen uit groep één tot en en met acht. De leerlingen uit groepen één en twee rennen een afstand van 500 meter, en de leerlingen uit groep drie tot en met acht rennen 1000 meter. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om met een stempelkaart langs vier gave atletiekonderdelen te gaan. Met een volle stempelkaart kunnen ze een leuk aandenken verdienen. De inschrijving voor de Scholierenveldloop verliep via de scholen.  

Inschrijven voor het jonge kind

Inschrijving voor de ochtend voor het jonge kind (0-4 jaar) verloopt via mbarten@teamsportservice.nl en kan tot 27 februari a.s. Team Sportservive Noordkop verwelkomt zowel individuele deelnemers als groepen vanuit kinderopvangorganisatie. Zien zij je daar?