Hockeyvertier in Schagen: jij kunt erbij zijn!

Sport
Hockey vertier in Schagen.
Hockey vertier in Schagen. (Foto: Pexels)

SCHAGEN - Maak je klaar voor een onvergetelijk evenement in ware Olympische stijl! Zondag 19 mei vanaf 12:30 uur nodigt Magnus Hockey Club jullie uit voor het langverwachte Magnus Six Toernooi. Een dag vol sport, plezier en gezelligheid staat op het programma, met activiteiten voor het hele gezin.

Het Olympisch Toernooi zal teams van zes tegen zes samenbrengen, met een maximum van acht spelers per team. De strijd zal plaatsvinden op het veld, maar onthoud, het draait niet alleen om winnen! Het belangrijkste is samen zijn en plezier hebben. Dus trommel je vrienden, familie en kennissen op en vorm een team om deel te nemen aan deze sportieve uitdaging.

Naast de wedstrijden kunnen deelnemers genieten van een overheerlijke traktatie uit de Frietbus, met aansluitend een loterij vol met fantastische prijzen. En om de dag in stijl af te sluiten, staat er een feestavond op het programma met live muziek verzorgd door een DJ.

Deelnemen

De inschrijving is geopend! De bijdrage voor deelname aan het toernooi bedraagt 10,- euro per persoon (inclusief 2 consumpties en een ijsje). Als je alleen komt aanmoedigen/supporten en genieten van een drankje en een patatje zijn de kosten 5,- euro per persoon.

Magnus Hockey Club kijkt er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere dag vol Olympische spirit! Schrijf je team snel in en zorg ervoor dat je erbij bent. Na inschrijving ontvangt de teamcaptain verdere informatie. Meld je aan via https://www.hockeyclubmagnus.nl/.