Workshop ‘Heidendom en Hekserij’

Algemeen
Teyn, Dirkje en Martijn geven workshop “Heidendom en Hekserij van de Lage Landen”
Teyn, Dirkje en Martijn geven workshop “Heidendom en Hekserij van de Lage Landen” (Foto: Marius Schinkel)

Teyn en Dirkje en Martijn van Stam van de Vos geven op zondagmiddag 23 april 2023 van 13.00 – 16.30 uur een workshop over heidendom en hekserij in de Lage Landen. Tijdens deze workshop kan er kennis worden gemaakt met de voorchristelijke inheemse spiritualiteit van onze streek.

Door Kathy Huitema

Stam van de Vos begon vijf jaar geleden als een samenwerking tussen twee vrienden, Dirkje en Martijn. Jarenlange studie van heidendom en hekserij in de Lage Landen leidde tot het delen van kennis en ervaring. Via Instagram, een website en een YouTube-kanaal met 120 video’s wordt verteld over voorouders, natuurwezens, goden en godinnen, runentekens en geschiedenis.

Deze kennis wordt nu ook offline gedeeld via workshops. De workshop bestaat niet alleen uit achtergrondinformatie maar ook uit het gezamenlijk doen van een geleide meditatie en een helend wensritueel. Het belooft een leuke, mooie en leerzame middag te worden. “Herontdek de heidense spiritualiteit van onze voorouders. Een pad dat opnieuw gebaand wordt door de heidenen en heksen van de 21e eeuw.

Het oeroude pad van jouw voorouders in contact met natuurwezens, goden en godinnen. Wodan, Donar, Freya, en je voorouders wachten op je.” Er is ruimte voor tien deelnemers. Opgeven kan via: dirkje@stamvandevos.nl. Lees meer over Stam van de Vos en het workshopprogramma op: www.stamvandevos.nl, www.instagram.com/stamvandevos/, www.youtube.com @tribeofthefox. De workshop kost 45 euro en wordt gegeven in Pakhuis Zweden, Walvisstraat 6.