Help stichting J&S en breng je stem uit voor het Appeltje van Oranje

Nieuws

Stichting J&S Projecten is genomineerd voor Appeltje van Oranje. Nog drie dagen de kans om een stem uit te brengen op dit mooie Schiedamse project, zodat de Stichting nog veel meer kan doen voor onze wijkbewoners van de Gorzen in Schiedam.

De jongeren en senioren zijn gebaat bij de persoonlijke aanpak van J&S om ze met elkaar te verbinden; om bruggen te slaan tussen de twee verschillende generaties. Help J&S om het mooie werk vanuit een warm hart voor nog meer jongeren en senioren mogelijk te maken door op ons te stemmen via STEMPAGINA 


“Je kunt ons ook helpen door zoveel mogelijk vrienden en familieleden op ons te laten stemmen.”

Als je weet wie je buren zijn en wat er leeft in je buurt, voel je vanzelf meer verbondenheid en verantwoordelijkheid in en voor je woonomgeving.” Stichting J&S Projecten organiseert dan ook allerlei activiteiten in de wijk de Gorzen in Schiedam om meer verbinding te creëren tussen jongere en oudere wijkbewoners. Het doel? Begrip kweken en eenzaamheid tegengaan. Zo is Juniorchefs één van de projecten van J&S. Hierbij leren kinderen koken van een professionele kok en gaan de Juniorchefs samen met de senioren gezellig de bereide maaltijd eten.
Buurtbewoners met goede initiatieven kunnen zich altijd melden om samen met J&S iets moois op te zetten. Van kleine activiteiten zoals kunstlessen of samen eten tot een grotere activiteit zoals een buurtfeest. Wekelijks zijn er gemiddeld acht activiteiten waaraan in gemiddeld honderd wijkbewoners meedoen. Verdient dit initiatief waarbij dertig vrijwilligers en drie betaalde medewerkers zijn betrokken een Appeltje van Oranje? Breng snel jouw stem uit!