AFGELOPEN

WIN! Maak kans op een unieke ervaring bij 010 Classis!

Speel mee
Oldschool house, Techno en Belgium Style in Maassilo bij 010 Classics.
Oldschool house, Techno en Belgium Style in Maassilo bij 010 Classics. (Foto: PR)

Liefhebbers van Oldschool Techno, House en Rave opgelet! Wil jij ook met drie vrienden een unieke prijs winnen? Je maakt nu namelijk kans op vier kaarten voor 010 Classics, het evenement dat je mee terugneemt naar de eerste elektronische dance muziek. Joey Beltram, Bonzai All Stars, Ruthless, Erick E en Remy Unger draaien tijdens 010 Classics op 21 oktober in de Rotterdamse Maassilo! 

En dat niet alleen. Bij deze kaarten ontvang je ook nog eens 10 drankmunten, een merchandise pakket én een Meet & Greet met een artiest naar keuze! Wil jij deze prijs niet laten lopen? Meld je aan via het formulier. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 september. De winnaar krijgt donderdag 21 september bericht via e-mail.

010 Classics is al sinds jaar en dag het evenement dat je mee terugneemt naar de eerste elektronische dance muziek. Rotterdam was begin jaren negentig een walhalla voor houseliefhebbers. De stad aan de Maas is de bakermat van de housemuziek, en daarmee dus de thuishaven van 010 Classics. Als we de organisatie vragen wat 010 Classics precies inhoudt geven ze aan dat 010 Classics niet goed te vangen is in woorden. Het is een gevoel. Rauw en industrieel, het ultieme Rotterdamse gevoel dus. Lees in het onderstaande artikel wat je kunt verwachten!