Open tuinen weekend in Uitgeest

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Ontdek mooie en bijzondere bloemen en planten combinaties, wandel door de tuinen en bekijk de allerlei materiaal en toepassingen. Zo krijg je ideeën voor je eigen tuin .Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten en tips uit te wisselen.

UITGEEST - De Nationale Tuinweek vindt plaats van 11 tot en met 19 juni met 18 en 19 juni het open tuinenweekend in Uitgeest en Akersloot.

Eetbare tuin

Denk ook eens aan de eetbare tuin. Daarbij hoef je niet meteen te denken aan een hele moestuin, want je kunt ook heel goed in je ‘gewone’ tuin allerlei eetbaars zetten. Denk aan fruit en kruiden. 

Aardbeien in een pot of een vijg? Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook de vogels en andere dieren kun je ervan laten genieten. 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en zou je ook mee willen doen om jou tuin open te stellen voor andere tuinliefhebbers dan kun je je altijd aan melden bij ans.twaalfhoven@gmail.com In Uitgeest zijn tot heden elf tuinen opengesteld en in Akersloot vier tuinen. De Nationale Tuinweek is een evenement van de vereniging Groei & Bloei.