Paashussel bij MHCU toonde ‘filmsterren’

Algemeen
Dit jaar namen meer dan 200 hockeyers en hockeysters deel aan het Paashusseltoernooi van MHCU.
Dit jaar namen meer dan 200 hockeyers en hockeysters deel aan het Paashusseltoernooi van MHCU. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Het was alweer in 2019 geleden dat het Paashusseltoernooi bij Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU) doorgang kon vinden. Afgelopen twee jaar gooide corona roet in het eten van het leukste hockeytoernooi van het jaar. Dit jaar namen meer dan 200 hockeyers en hockeysters deel.

Familie- en vriendentoernooi

Paashussel is het familie- en vriendentoernooi van MHCU, waarbij samengestelde teams een hele dag in een gezellige en sportieve sfeer wedstrijden tegen elkaar spelen. Van jongste jeugdspelers die samen met hun ouders een team vormen tot de oudste jeugd die met niet-hockeyende vrienden en vriendinnen een gelegenheidsteam vormen.

‘Filmsterren’

Eén van de unieke elementen is het jaarlijkse thema van het toernooi. Alle teams passen hun outfit aan op dit thema, waarbij de teams met de meest creatieve outfit ook een prijs ontvangen. Het thema van 2022 was ‘Filmsterren’. Veel van de 26 teams hadden hun outfit aangepast op een bekende film, zoals bijvoorbeeld Spiderman, My little pony, Peaky Blinders, Jaws, Pirates of the Carribean, Mocro Maffia en Mama Mia. Het was geweldig om te zien hoe de meeste teams alles uit de kast hadden gehaald om er op hun paasbest uit te zien. Het hockeytoernooi werd ‘s avonds afgesloten met een gezellige barbecue en muziek.