Meer bekendheid voor de Energiebus in Uitgeest

Algemeen
DUEC helpt de bewoners van Uitgeest bij de energietransitie die noodzakelijk is om de aarde gezond te houden en klimaatverandering tegen te gaan.
DUEC helpt de bewoners van Uitgeest bij de energietransitie die noodzakelijk is om de aarde gezond te houden en klimaatverandering tegen te gaan. (Foto: Duurzaam Uitgeest Energie Coorperatie)

De Energiebus wordt steeds beter bezocht in Uitgeest. Het afgelopen jaar wisten inwoners, ondanks de coronamaatregelen, steeds vaker de bus te vinden voor informatie over energiebesparende maatregelen.

Wilt u zelf ook wat doen voor het klimaat? Begin dan met energie besparen in uw eigen woning. In de Energiebus ziet u diverse mogelijkheden van tochtstrips en isolatie tot zonnepanelen en ventilatie. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u daar graag op weg.

Wilt u eerst met eigen ogen zien wat er mogelijk is op het gebied van energie besparen? Of twijfelt u welke stap u het eerst wilt nemen? Dit soort vragen kunt u stellen bij de Energiebus.

In 2022 is de Energiebus al eerder in mei en juni op het parkeerterrein van de Enorm Siro te vinden geweest. Ook deze week, op vrijdag 1 juli zijn ze daar te vinden. Net zoals zaterdag 3 september (Over & UITgeest), vrijdag 23 september, vrijdag 7 oktober en vrijdag 21 oktober.