Ecensy - Warmtepompen en duurzame energie

Partnerbijdrage
Bram Grabijn, de oprichter van Ecensy.
Bram Grabijn, de oprichter van Ecensy. (Foto: Ecensy)

AMSTERDAM - Ontdek de toekomst van comfort en besparing. De mogelijkheden van duurzame energie worden duidelijk gemaakt tijdens de informatieve avond van Ecensy op dinsdag 26 maart. Ecensy leidt al vijftien jaar de weg in het ontwerpen, installeren en beheren van innovatieve energie-installaties voor woningen, bedrijven en zelfs woonboten. Hun kennis en ervaring delen ze graag met de inwoners van deze streek.

Bram Grabijn, oprichter van Ecensy: “Onze naam is een acroniem van Economic Energy Systems. Deze naam omvat ons complete dienstenpakket. Economic Energy Systems betekent niet alleen gasloos gaan, maar ook financieel verstandig investeren in uw energietoekomst. Als ingenieur én regeltechnicus zorgen wij voor maatwerkoplossingen die niet alleen kosten besparen, maar ook uw comfort optimaliseren. Verwacht een systeem dat warmte of koeling biedt wanneer u dat nodig heeft, en dat zichzelf gemiddeld in twaalf jaar terugverdient. Met Ecensy weet u zeker waar u aan toe bent, zelfs in deze energievolatiele tijden.”

Gratis informatieavond 

Op dinsdag 26 maart, van 19.00 tot 20.30 uur, bent u welkom bij een vrijblijvende informatieavond van Ecensy, Dukdalfweg 55 in Amsterdam. Bram: “U krijgt informatie over de verscheidenheid aan warmtepompsystemen en wij leggen uit waarom een systeem dat gebruikmaakt van een grondbron het meest milieuvriendelijk is. We bespreken ook de innovatieve woonbootbron van Ecensy. U komt te weten hoe een warmtepomp gecombineerd kan worden met zonnepanelen of -collectoren om het optimale resultaat te behalen, afgestemd op uw huis en levensstijl.”

Aanmelden

Mis deze kans niet om uw weg te vinden naar een duurzame toekomst. Aanmelden kan via www.ecensy.eu. Bezoek de website ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.