Ramon de Rond-toernooi terug

Algemeen
In 2019 konden de Vrienden van Ramon de Rond een recordbedrag van ruim 22.000 euro overmaken aan Stichting Kinderen Kankervrij. (foto: PR)
In 2019 konden de Vrienden van Ramon de Rond een recordbedrag van ruim 22.000 euro overmaken aan Stichting Kinderen Kankervrij. (foto: PR) (Foto: )

Na een geslaagde mini-editie van het Ramon de Rond-toernooi op 29 oktober en de ruimte, die is ontstaan na het opheffen van de corona-lockdown, durven de Vrienden van de in 2015 overleden voetballer het aan zaterdag 18 juni te reserveren voor de in 2020 uitgestelde zesde editie van het immens populaire toernooi.

“We hebben er alle vertrouwen in, dat het virus ons niet opnieuw gaat dwarsbomen en we er vol voor kunnen gaan”, aldus Marco Bakker. Gezien de animo, die er voor de mini-editie was, rekent de organisatie erop, dat de aanmeldingen snel binnenstromen. De inschrijving is overigens nog niet open. Nieuws daarover volgt binnenkort op de site ramonderondtoernooi.nl. Ook nu gaat de opbrengst van het toernooi en de sponsoracties weer naar Kika (Kinderen Kankervrij).

Dat leverde in 2019 een recordbedrag van ruim 22.000 euro. “Of we dat weer halen is de vraag. Onze trouwe sponsors hadden door corona zakelijk zware jaren. Dat zal vast gevolgen hebben voor het bedrag, dat we ophalen. Van meet af aan hebben we ons ten doel gesteld om een mooi bedrag op te halen. Vanuit die invalshoek is iedere euro een mooi bedrag.”