De exposite ‘De kleur van Vrede’ in kerkcentrum Holy

Cultuur
Vredes schilderijen te zien in kerkcentrum Holy.
Vredes schilderijen te zien in kerkcentrum Holy. (Foto: PR)

In de hal en in de kerkzaal van Kerkcentrum Holy hangen bijzondere schilderijen: Vredes schilderijen. Tijdens de Vredesweken 2018, 2020 en 2022 zijn op initiatief van Pax Ambassade van Vrede in Vlaardingen, deze schilderijen gemaakt.

De realisatie van deze kunstprojecten is begeleid door de kunstenaars Mosab Anzo uit Syrië, Houman Esmail Nia uit Iran en Jorge Kata Nunez en Juan Heinsohn uit Chili.

Ze werden omringd door tientallen schilderende volwassenen en kinderen uit verschillende culturen die kwamen werken met de kleuren van de vrede. Resultaat: mooie doeken vol beelden van Vrede. Kom kijken en laat al die beelden op je inwerken.

Op vrijdagmiddag 12 april is er een verkoop van de schilderijen. Mocht u interesse hebben geeft u dat alvast door aan Nelleke van der Luit, via e-mail adres: nellekevdl46@kpnmail.nl.

Het Kerkcentrum aan de Reigerlaan 47a is geopend op maandag, dinsdag, donderdag van 9.00 tot 11.00 uur en op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden kan men bellen: tel.010-474 5644.