Ontdek de Blij van Binnen energie workshops

Nieuws
Ontdek de kracht van mindfulness.
Ontdek de kracht van mindfulness. (Foto: stockphoto)

Voor wie zich moe en futloos voelt, is de Blij van Binnen Energie Workshop een welkome ontspanning. Elke maand nodigen we uit voor 1,5 uur zelfverwennerij met simpele oefeningen voor zowel body & mind. Ontdek de kracht van mindfulness, compassie en zelfhypnose voor balans, hernieuwde energie en soepelheid.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht vitaliteit, bewegingsniveau of het dragen van een heupprothese. Begin het weekend met een gevoel van fitheid en volledige ontspanning. De startdatum van de workshop is op 8 december van 14.45 uur tot ongeveer 16.30 u. De workshops worden gehouden in Vlaardingen Holy, een ruime zaal staat voor de workshop klaar. Er is nu een speciale actie, waardoor de kosten nu €15,- per sessie bedragen (leeftijd vanaf 16 jaar).

Meedoen met de workshop, meldt je vooraf aan via de website www.blijvanbinnen.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Over de Trainer: Liesbeth Meuldijk, ervaren Hypnotherapeut, coach en trainer, biedt ook Reiki energetische therapie, NLP coaching en werkt met Originele Tibetaanse klankschalen in haar praktijk “Blij van Binnen” in Vlaardingen, die al 7 jaar bestaat.

De eerste sessie begint op 8 december, en de sessies gaan door in januari 2024. Ontdek het geheim van innerlijke blijdschap.