John Berghaan wint Golden Award

Nieuws
John Berghaan en Anita Stappenbeld ontvangen met regelmaat Vlaardingers die het drukke stadsleven even ruilen voor de rust in Twente.
John Berghaan en Anita Stappenbeld ontvangen met regelmaat Vlaardingers die het drukke stadsleven even ruilen voor de rust in Twente. (Foto: FRWM/PS )

Vlaardinger John Berghaan, die zich in het verleden vele jaren in diverse vrijwilligersorganisaties heeft ingezet voor Vlaardingen, nam een paar jaar geleden een drastische beslissing en vertrok uit de haringstad. Samen met zijn partner Anita Stappenbeld kochten zij het hotel Het Ros van Twente in De Lutte. En niet zonder succes blijkt nu.

Door Peter Spek

De nog alom bekende verschijning in Vlaardingen bouwde het hotel uit tot een aantrekkelijke pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. Voor John Berghaan en Anita Stappenbeld kon het jaar echter niet beter beginnen. “Dat mag je wel zeggen.” laat John Berghaan uit Twente weten. “Wij ontvingen, en dat niet voor de eerste keer,  bij de uitreiking van Zoover Awards, een Golden Award voor ons hotel en daar zijn wij erg trots op. De waardering van onze gasten was dit jaar weer hoger dan vorig jaar, wij kregen maar liefst een 9,7. Dit is zeker iets waar wij heel blij mee zijn. Het is echt een prestatie waar het hele team zich voor heeft ingezet,“ aldus John Berghaan. “De Zoover Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Gasten kunnen een review plaatsen over hoe zij hun verblijf hebben ervaren. Alle reviews over het hele jaar 2023 worden daarbij meegenomen. De accommodaties met een hoge waardering ontvangen een Golden Award.” Het bleef niet bij deze hoge waardering voor John Berghaan en Anita Stappenbeld. Eerder ontving zij overigens al het predicaat 4-sterren Superiorhotel. Een classificatie van Hotelstars, waarbij binnen de 4-sterren range, superior het hoogst haalbare is. John Berghaan laat weten, dat inmiddels veel Vlaardingers met enige regelmaat op bezoek komen om de rust te ervaren van het Twente landschap.