Vlaardingen doet mee, jij toch ook?

Partnerbijdrage
Rondom het jubileum van 750 jaar stadsrechten geeft West Media een speciale bijlage uit.
Rondom het jubileum van 750 jaar stadsrechten geeft West Media een speciale bijlage uit. (Foto: PR)

Op 10 mei verschijnt de speciale 750-jaar Vlaardingen jubileumeditie. Hoewel onze stad het hele jaar feest viert, ligt de aandacht natuurlijk op de feestweek van 14 tot en met 21 mei. Rondom het jubileum van 750 jaar stadsrechten geeft West Media een speciale bijlage uit. Daar horen de Vlaardingse ondernemers ook bij, want wat is een stad zonder haar ondernemers?

Breng uw bedrijf in de spotlight tijdens de feestweek in mei. DĂ© onmisbare gids vol locaties, het programma en alles wat je wilt weten over de feestweek. Het stadsjubileum biedt een uitgelezen kans om via sport, cultuur, kunst, erfgoed en andere maatschappelijke initiatieven de Vlaardingers actief met elkaar in contact te brengen en samen te werken aan een mooie stad. Onmisbaar onderdeel hiervan zijn de ondernemers en winkeliers.
Met de jubileumeditie onder de arm kunnen bezoekers gemakkelijk de route uitstippelen en de leukste activiteiten ontdekken. Daarom zal dit de meest gelezen krant van het jaar worden. Het jaar 2023 dat in het teken staat van Vlaardingen Doen! Samen Dingen Bedenken, Mooie Dingen Maken, Toffe Dingen Beleven, Lekkere Dingen Proeven… als het maar gaat om daden en om doen, en natuurlijk om dromen uit te laten komen!
Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor meer informatie over uw plek in deze jubileumeditie. Er zijn verschillende mogelijkheden om als ondernemer Vlaardingen te feliciteren met haar stadsrechten. De accountmanagers van Groot Vlaardingen, West Media denken graag met je mee. Mis deze kans niet! Neem bij interesse contact op met advertentie.gv@uitgeverijwestmedia.nl of telefonisch via 0174-624212.