Sociaal cultureel centrum De Bolder 50 jaar

Algemeen
Burgemeester Marian van der Weele vierde de vijftigste verjaardag van De Bolder gezellig mee. De prijsuitreiking van de wedstrijd was geheel coronaproof.
Burgemeester Marian van der Weele vierde de vijftigste verjaardag van De Bolder gezellig mee. De prijsuitreiking van de wedstrijd was geheel coronaproof. (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Vorige week was het feest bij De Bolder; 7 mei bestond het Sociaal Cultureel Centrum in Monnickendam 50 jaar! Dat werd gevierd met een Jubileummagazine en een prachtige fototentoonstelling op de buitenkant van het gebouw van De Bolder. Veel mensen herkenden zichzelf, familie of vrienden uit afgelopen jaren op de foto’s. Mooie herinneringen en anekdotes kwamen naar boven en werden met elkaar gedeeld.

Van maandag tot en met vrijdag stond het team van De Bolder buiten met koffie, thee en ‘limonade to go’. Er werd bellenblaas en confetti voor in de tuin uitgedeeld. Het zag er voor De Bolder extra feestelijk uit, dankzij de vrolijke feestslingers die gemaakt zijn door buurtbewoners. Het weer zat niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel mensen kwamen langs om te kijken en de medewerkers te feliciteren. “We zijn ontzettend verwend met alle leuke bezoekjes, verrassingen en cadeautjes die we hebben gekregen, alles helemaal coronaproof natuurlijk”, aldus Angela, een van de medewerkers van De Bolder.

Vrijdag 7 mei kwam burgemeester Marian van der Weele De Bolder feliciteren en maakte, onder het genot van een gebakje, kennis met het team. De burgemeester had de eer om de prijzen van de kleur- en puzzelwedstrijd aan de winnaars te overhandigen en Omroep PIM was aanwezig om er een mooie reportage van te maken. De eerste prijs van de puzzelwedstrijd ging naar Anke van Eekelen-Eijbergen. Iris, Nore, Elias, Fenne en Sabine vielen in de prijzen met de kleurwedstrijd. “Style Fashion & Living, Kees Gutter, Waterlandsmuseum de Speeltoren en Wiering’s Onderhoud bedankt voor het beschikbaar stellen van de leuke prijzen!”, aldus het team van De Bolder.