Een heerlijke zomermiddag met vrienden in de tuin; dit heb je nodig

Algemeen
Een zwembad is onmisbaar tijdens een warme zomermiddag, vooral als je met meerdere mensen zit.
Een zwembad is onmisbaar tijdens een warme zomermiddag, vooral als je met meerdere mensen zit. (Foto: aangeleverd)

Een fijne tuin is niet alleen een goed uitzicht voor de zonnige weekenden, maar kan ook de ideale plek zijn om met wat gasten wat tijd door te brengen. Kijk jij ook al zo ontzettend uit naar de zomerdagen waarop je met vrienden urenlang in de tuin kunt hangen? Wij kunnen niet wachten, dus hebben we alvast wat ideeën verzameld om door te voeren in onze tuinen. Dit heb je volgens ons nodig om een hele middag te kunnen genieten. 

Een zwembad

Een zwembad is onmisbaar tijdens een warme zomermiddag, vooral als je met meerdere mensen zit. Je hebt vast wel eens zo’n hete middag gehad waarbij iedereen netjes blijft zitten, maar iedereen weg zit te smelten van de warmte. Een zwembad is dan ideaal om even wat verkoeling op te kunnen zoeken. Of je een volledige duik neemt of enkel wat pootjebaden, beide is beter dan onder een parasol blijven hangen. Je kunt bij Heuts online een zwembad rechthoekig bestellen, welke perfect in jouw achtertuin past.

Verkoeling in elke vorm

De meeste mensen zoeken verkoeling in de vorm van schaduw, maar natuurlijk ook met lekkere, koude drankjes. Zorg dat je voldoende schaduw creëert in de tuin, bijvoorbeeld door middel van een parasol of zonnedoek. Zo hoeft niemand te verbranden in de felle zon. Daarnaast kun je een buitenkoelkast installeren waar mensen zelf hun drankjes uit kunnen pakken. Dat scheelt jou heel wat heen en weer lopen naar de keuken!

Veel groen en gezellige bloemen

Een groene tuin straalt veel meer gezelligheid uit dan een strakke tuin zonder karakter. Zorg dus dat je je tuin lekker volplant met allerlei struiken, bomen en heerlijk geurende bloemenstruiken. Zo zorg je niet alleen voor meer privacy, maar ook voor dat echte buitengevoel.

Een lekkere hangplek

Je kunt een grote loungehoek maken in de tuin, door middel van diverse banken en grote fauteuils. Je kunt hier nog wat schommelstoelen aan toevoegen voor dat echte vakantiegevoel. Jouw gasten willen niet meer weg als ze merken hoe relaxed jouw tuin is en hoe ze lekker in het zonnetje kunnen genieten. In de avond kun je hier nog een heater bijzetten of een vuurkorfje tussen plaatsen voor een extra gezellige sfeer!

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie