De week door met omroep PIM

Algemeen
Ook deze week ging omroep PIM weer op pad.
Ook deze week ging omroep PIM weer op pad. (Foto: PIM)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Dorpswerk in Waterland

Waterland was de gastvrouw van het Plattelandsparlement, georganiseerd door Dorpswerk, een organisatie voor raadsleden, kernraden en dorpshuizen. Er kwamen ongeveer 90 mensen gekomen. In de ochtend excursies naar Marken, Broek in Waterland en Ilpendam en in de middag workshops in het gemeentehuis. Zie een verslag op Omroep PIM.

Verdwijnende silhouetten, boek van Greta Pauw

Waterlandse Greta Pauw (schrijfster, coach, boerin) heeft een roman geschreven over een boerenfamilie in Noord-Holland. In deze familie komen naast de liefde voor dieren ook de dilemma’s op tafel. Vader is veehouder, dochter strijdt voor dierenrechten in de vee-industrie. Greta houdt van de natuur en beschrijft dit dilemma. Omroep PIM ging bij haar op bezoek.

Raadsel van de Monnik

Kunstenares Inge Roseboom maakt vanuit de Grote Kerk een hele week dagelijks een wandeling door Monnickendam met een eigen gemaakt houten object, geïnspireerd op het wapen van Monnickendam en op de laatste dag, zondag liep ze met een groepje mensen met de objecten door Monnickendam. PIM liep mee.

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.