Maak kennis met Tennis

Sport
TCM jeugd in actie.
TCM jeugd in actie. (Foto: TC Monnickendam)

MONNICKENDAM - Heb jij ook zo’n zin om weer eens te sporten? Maak kennis met tennis! Op dinsdag 30 april zijn er kennismakingsclinics voor de jeugd én voor volwassenen bij Tennis Club Monnickendam. Doe mee en schrijf je in via www.tcmonnickendam.nl.

Clinics bij Tennis Club Monnickendam op 30 april

Kennismaking voor de jeugd

De trainers van Tennisschool Tom Jepkes staan op dinsdagochtend 30 april vanaf 09:00 uur klaar om alle kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar kennis te laten maken met tennis. Er wordt voor rackets en ballen gezorgd. De kinderen kunnen allemaal meedoen en met een paar sportschoenen en wat lekker zittende sportkleding zijn ze er helemaal klaar voor. Als de kinderen een bidon hebben dan mogen ze die natuurlijk meenemen. De clinic duurt tot uiterlijk 12 uur en wij zorgen tussendoor voor een kleine snack en een drankje.

Clinic voor volwassenen

Omdat we bij TC Monnickendam merken dat er ook volwassenen zijn die het wel een leuk lijkt om te tennissen, is er ook een clinic voor de volwassenen. De clinic start om 19:30 en duurt zo’n 2 uur.

Inschrijven via de website

Om deel te nemen aan deze kennismaking met tennis vragen wij je om je in te schrijven, dit kan via het formulier op de website van TC Monnickendam www.tcmonnickendam.nl. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en op maandag 29 april sturen wij je de laatste informatie nog toe.

Kom kijken bij de gezelligste tennisverenging van Waterland en doe mee met de clinic!